• 07/03/2021

Terlebih Kreatif DIY Kasut Hermès Untuk Bayi

Comel kan?? Kelakar pon ada! HAHA Sebenarnya ni kasut Hermès, brand untuk orang kayoo yang mementingkan high farshiaunnnn!! Tapi diubah oleh @MarketingBait dalam satu group Thailand. Group apa? Jangan tanya Uncle Jimi. Sebab bahasa Thailand. Takfaham bohh!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:collage (2) (1).jpg

Untuk yang berminat, nama dia Hermès Oran, harga dalam RM 2,700.

Tapi sampai dekat @MarketingBait, setel.

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:2d3c.jpg
Pakai kulit oren tu yang tak tahan! HAHA!
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:1a8a.jpg

Comel teruks! On-point gila siap kotak dan kain Hermès!

Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:148974106_3879117358862764_4549169565757875351_o (1).jpg
Macintosh HD:Users:lina_aneesa:Downloads:148561348_3879117445529422_6417943990111038653_o.jpg

Taksangka terhibur juga hari Uncle Jimi yang tengah stress ni ha! Kadang2, orang macam ni terlebih kreatif dari sebab kebosanan di rumah jadi hiburan kita! Dan Uncle Jimi plak nak share dengan korang supaya terhibur sekali!

Kredit gambar utama: via Hermès & FB @MarketingBait

Read Previous

TIMAH Menang Anugerah Dalam Pertandingan Bertaraf Dunia

Read Next

Aplikasi Viral ‘Sugarbook’ Disekat Oleh SKMM, Pengasasnya Diberkas Oleh Polis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =